Pradedančiojo investuotojo gidas

Jeigu domina MetaTrader prekybos terminalas, jeigu norite būti pradedantysis investuotojas, jums reikia švelnaus vedimo už rankos bent pirmąsias savaites. Juk žengsite į visiškai naują sritį, tad verta pasistengti apie ją išmanytikuo daugiau, o taip pat ir turėti šiokį didelį gidą po šią keistą finansų rinką.

Skaitykite apie finansų rinkas

MetaTraderDar prieš imantis šios veiklos, pasidomėkite, kas išvis yra Forex rinkos, ir kas tas MetaTrade terminalas. Pasidomėkite, kaip visa ši sistema veikia, kaip tai vyksta. Skaitydami jau iškart pamatysite, kiek jums susidomėjimo tai kelia, bus aiškiau, ar norite būti šio veiksmo dalimi.

Skaitykite apie pasaulio įvykius

Taip pat jeigu jau imsitės tokios veiklos, tai turėsite plačiau domėtis pasauliniais įvykiais, nes tai jums leis lengviau pasakyti, kaip galimai keisis vienos ar kitos rinkos. Kiek iš tiesų jūs gausite naudos iš vienų ar kitų savo sprendimų. Reikia stebėti pasaulinę politiką ir ekonomiką, ir tai padės jums numatyti galimus politinius įvykius bei galimus pokyčius finansų rinkose. O juk investuojant į jas, tai yra labai svarbu.

Suraskite sau kompaniją

Dirbti ne vienam – smagiau. Internetu galite pradėti diskutuoti įvairiuose forumuose. O gal ten, kur gyvenate, rasite daugiau šiuo dalyku besidominčių žmonių, ir jie taip pat norės užsiimti investavimu. Išsinuomokite nedidelį biurą, dirbkite, jeigu jums įdomu, būkite bendraminčiai, ir kartu galėsite pasiekti daugiau.

Turėkite raudonas linijas

Kas yra raudonos linijos? Tai galėtų būti skaičiai arba laiko atžvilgiu, arba sumos atžvilgiu. O geriausia, jeigu jie sutaptų. Kadangi investuojant iškart teks išleisti daug pinigų, turėsite į tai atsižvelgti. Pirmiausia pinigų juk neuždirbsite. Tad verta turėti savo „nedegančias“ sumas. Kiek pinigų pasiliekate pragyvenimui, ir kiek jų neinvestuosite. Tarkime, 70 proc. įprasto atlyginimo gali būti skirtas jūsų asmeniniams poreikiams, pragyvenimui, o 30 prcoc. Sumos galėtų būti tam, kad padengtų tas išlaidas, kurias jums sukels investavimas. Taip pat galite turėti kokį nors logišką terminą. Tarkime – metai. Per tiek laiko jūs duosite sau tarsi bandomąjį laikotarpį, kuris leis jums pasakyti, kiek galite investuoti, o kada jau reikėtų sustoti, jeigu ta veikla nebus sėkminga. Kitu atveju, jeigu seksis, tada iškart norėsite ir toliau ja verstis. Tačiau vis tiek turėkite tam tikras raudonas ribas ir nedegančias sumas, kad tai nevirstų tarsi nevaldomu azartiniu lošimu.

Ričardas

Ričardas paskelbė 156 publikacijas

Įrašų navigacija


Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukeliai pažymėti simboliu *

Jūs galite naudoti šiuos HTML tag'us:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>