Vyriški megztiniai darbe: ką Jums sako etiketas?

Vyro megztinisKiekviena darbo vieta dažniausiai nustato tam tikrą aprangą, kuri yra būtina siekiant atrodyti ne tik skoningai, tačiau tuo pačiu ir atsakingai žiūrėti į darbo vietą. Žinoma, ne visose darbo vietose apranga yra ribojama, tačiau daugelis mėgsta nurodyti tam tikras smulkmenas, kurių turėtų būti laikomasi tam tikroje darbo vietoje. Vyriški megztiniai – gana dažnai pasirenkama darbo apranga. Jie labai patogūs ir tuo pačiu stilingi. Tiesa, egzistuoja labai plati tokių rūbų pasiūla, tad naudinga plačiau pasidomėti, kokius vyriškus megztinius etiketas leidžia dėvėti.

Pasikonsultavę su profesionalais mes pateiksime patarimus, kurie jums gali būti naudingi. Žinoma, kiekviena darbovietė nustato savas normas, tačiau mūsų išvardyti patarimai Jums gali padėti bent jau susidaryti preliminarią nuomonę.

Spalvos. Natūralu, kad darbo vietose ryškūs vyriški megztiniai nėra labai pageidaujami, kadangi darbovietėje apranga formuoja pačios įmonės įvaizdį. Jeigu visi vyrai dėvės labai margus ar net puoštus megztinius – susikurti rimtumo įspūdį nebus sunku. Aišku, juoda spalva tikrai nėra vienintelė, tad prieš pirkdami juodus megztinius pagalvokite apie kiek daugiau variantų. Puikiai tinka šie:

  1. Mėlyni vyriški megztiniai.
  2. Pilki vyriški megztiniai.
  3. Rudi vyriški megztiniai.
  4. Tamsiai žali vyriški megztiniai.

Nepamirškite, kad ieškodami jums labiausiai tinkamo megztinio reikia, kad jie tiktų prie jūsų kūno. Jeigu esant labai šviesios odos blondinas, tokiu atveju jums geriau pasirinkti tamsiai mėlyną arba žalią megztinį, kadangi juodas arba pilkas neatrodys labai skoningai.

Dydis. Vyriški megztiniai jums turi tikti savo dydžiu, kitaip atrodysite tikrai negražiai ir neskoningai. Darbo vietoje vienas iš svarbiausių aspektų renkantis aprangą yra tai, kad rūbai jums tiktų dydžiu. Nepamirškite, kad labai neskoningai atrodo ne tik tie žmonės, kurie pasirenka per mažus, drabužius, tačiau ir per didelius. Ženkliai per didelis vyriškas megztinis neatrodys estetiškai.

Formalus modelis. Vyriški megztiniai iškart gali būti pritaikomi darbo vietai. Tokie siuvami megztiniai dažniausiai yra su nedidelėmis kišenėlėmis, kartais net ir atlapais arba apykakle. Dažniausiai tokius megztinius galima pirkti lygiai tose vietose, kur ir prekiaujama švarkais bei kitais kostiuminio tipo rūbais.

Aksesuarų ignoravimas. Daugelis vadovų prašo savo darbuotojų, kad jie nedėvėtų aksesuarų, kadangi puoštis darbo vietoje neturėtų būti prioritetas. Lygiai taip pat vyriški megztiniai turėtų būti be jokių blizgučių bei kitų papuošimų, kurie blaškytų dėmesį. Nors šiais laikais vyrai taip pat mėgsta pasipuošti, tačiau tai daryti galima minimaliai ir nepatraukiant kitų žmonių dėmesio.

Pirmiausia reikia išsiaiškinti, kokie yra Jūsų darbdavio poreikiai. Tiksliai žinodami, ko jie nori ir kokia apranga jiems atrodo gražiausia – tokios ir ieškokite. Tinkamai pasirinkti vyriški megztiniai gali būti labai puiki kasdieninė apranga, kuri bus ne tik komfortabili, tačiau taip pat padės atrodyti stilingai.

Ričardas

Ričardas paskelbė 156 publikacijas

Įrašų navigacija


Komentarai

  • Polo marškinėliai‌ ‌

    Polo marškinėliai mėgstami darbe yra penktadieniais. Primena, kad ne už kalnų laisvadieniai :)

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukeliai pažymėti simboliu *

Jūs galite naudoti šiuos HTML tag'us:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>